+36 30 447 5612 info@agymester.hu

Közösségünk Vándorbölcsője Program

szentendrei Vándorbölcső

Szentendrei vándorbölcső

Óbudai vándorbölcső

 A kisközösségek családbarát működését támogató termékeink a vándorbölcsők. Kedves, szép, masszív, biztonságos és igazi fa talpas bölcsők, amelyek a programba bekapcsolódó szervezetek tulajdonába kerülnek, és évtizedekig vándorolhatnak a helyi közösségeken belül családról családra, mindig éppen oda, ahol gyermek született. A bölcsők minden családnál pár hónapot töltenek, amíg az a kisbabának kényelmes, majd közvetlenül vagy sorsolás után továbbadják egy másik családnak, ahova épp újszülött érkezik.

A bölcső használata jót tesz a babának, anyának és apának, a közösség vezetői részéről pedig egy szép üzenetet hordoz: A gyereket vállaló fiatal családok támogatása a közösségnek is szívügye. Az átadás köré egyes szervezetek eseményeket: ünnepségeket, bölcsőklubokat szerveznek, ily módon a bölcsők a kapcsolatok erősítésének és a közösségteremtésnek is az eszközei.

Olyan hagyományos, de mégis modern és praktikus bölcsőformát terveztünk, amely feladatát, az újszülött elringatását, megnyugtatását tökéletesen és biztonságosan ellátja. Mégsem foglal sok helyet, könnyen és sokszor szétszedhető, újra összeszerelhető. Így félévente örömmel és egyszerűen cserél gazdát, ezért sokszor vándorbölcsőknek is hívják őket.

Eddigi partnereink – a teljesség igénye nélkül:

Köztársasági Elnöki Hivatal, Miniszterelnökség, AgrárminisztériumÓbuda, Szentendre, Veszprém, Gödöllő, Vác, Cegléd, és Dabas város önkormányzata,   Szent Erzsébet Katolikus Óvoda, Árpád-házi Szent Margit Plébánia; céges parnereink az Egis, Hungaropharma, Tesco, Duna-Dráva Cement, civil partnerünk a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Cégünk eddig több mint 70 bölcsőt adományozott különböző magyar közösségeknek határon innen és túl. Célunk, hogy ezt a szép hagyományt tovább folytassuk, ezért minden 10. megvásárolt bölcső után egyet egy olyan közösségnek ajánlunk fel, ahol ezt a leginkább hasznosulni látjuk, és ahol ezt örömmel fogadják.

Eddigi felajánlásainkról itt olvashatnak: Vándorbölcső mozgalom

A bölcső többféle, a Kárpát-medencében őshonos keményfa fajtából készül (tölgy, bükk, juhar, dió, kőris), alapterülete szolid (75x88cm), biztonságos, erős, masszív, de mégis modern lakásban is jól mutat. Felületkezeléséhez természetes olajokat használunk. Rendelhető natúr, dió és fehér színekben.

Kókuszmatraccal együtt kínáljuk, amely levehető, mosható és szárítógépben szárítható huzattal rendelkezik. Egy gumis szélű lepedőt is adunk hozzá, amelyek hazai kötésűek és tiszta pamutból készülnek. Szereléshez szükséges szerszámot adunk az egységcsomaghoz.

A bölcső ára a matraccal, lepedővel: 158 000 ft.

Az ár tartalmazza a kiszállítás költségét is (futárral vagy az Ágymesterek saját szállításában)

Vándorbölcső vásárlásának szándékát e-mailen kérjük jelezni: info@agymester.hu

Kérdéseiket e-mailen vagy telefonon is feltehetik (+36 3o 447 5612)

Egy bölcső elkészítésének ideje 4-6 hét.

Határon túli bölcsők

2015 óta vándorolnak bölcsőink Erdélyben Csángóföldön, Székelyudvarhelyen, Kolozsvárott, Nagyváradon, Böjte Csaba gyermekotthonaiban, Nagybányán, Csíksomlyón, Fogarason, Aradon, Kalotaszegen, Széken, Marosvásárhelyen, Gyergyószentmiklóson, Mérán, Székelyszentkirályon. Szatmárnémetiben, Madéfalván, Székelykevén, Nagyszalontán, Csíkszentmártonban, Kolozsban, Lészpeden, Csernakeresztúron, Bánffyhunyadon, Datkon, Érmihályfalván és Csíkszeredán. Délvidéken Ludason, Maradékon és Szabadkán, Felvidéken Dunaszerdahelyen, Gombaszögön, Gútán és Királyhelmecen és Maradékon, Drávaszögben (Horvátország) valamint Kárpátalján. További bölcsők vannak Dániában, Belgiumban, Angliában és Írországban, Ausztriában, Svájcban, Luxemburgban, Portugáliában és Csehországban – kint élő magyar közösségeknél.

Összesen már több mint 130 bölcső vándorol a Kárpát-Medencében és szerte Európában.