+36 30 447 5612 info@agymester.hu

Közösségünk Vándorbölcsője Program

szentendrei Vándorbölcső

Szentendrei vándorbölcső

Óbudai vándorbölcső

 A települési önkormányzatok családbarát működését támogató termékeink a vándorbölcsők. Kedves, szép, masszív, biztonságos és igazi fa talpas bölcsők, amelyek a programba bekapcsolódó önkormányzatok tulajdonába kerülnek, és évtizedekig vándorolhatnak a helyi közösségeken belül családról családra, mindig éppen oda, ahol gyermek született. A bölcsők minden családnál pár hónapot töltenek, amíg az a kisbabának kényelmes, majd közvetlenül vagy sorsolás után továbbadják egy másik családnak, ahova épp újszülött érkezik.

Ez a felelevenített régi hagyomány megerősíti a helyi közösséget, érzelmi kötődést alakít ki a város felé, és valódi értéket képvisel a település jövője szempontjából.

A bölcső használata jót tesz a babának, anyának és apának, a város vezetése részéről pedig egy szép üzenetet hordoz: A gyereket vállaló fiatal családok támogatása a közösségnek is szívügye. 

Az átadás köré egyes szervezetek eseményeket: ünnepségeket, bölcsőklubokat szerveznek, ily módon a bölcsők a kapcsolatok erősítésének és a közösségteremtésnek is az eszközei.

Olyan hagyományos, de mégis modern és praktikus bölcsőformát terveztünk, amely feladatát, az újszülött elringatását, megnyugtatását tökéletesen és biztonságosan ellátja. Mégsem foglal sok helyet, könnyen és sokszor szétszedhető, újra összeszerelhető. Így félévente örömmel és egyszerűen cserél gazdát, ezért sokszor vándorbölcsőknek is hívják őket.

Eddigi partnereink Óbuda, Szentendre, és Dabas város önkormányzata, Agrárminisztérium, Köztársasági Elnöki Hivatal, Miniszterelnökség, céges parnereink az Egis, Hungaropharma, Tesco, civil partnerünk a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Cégünk eddig több mint 70 bölcsőt adományozott különböző magyar közösségeknek határon innen és túl. Célunk, hogy ezt a szép hagyományt tovább folytassuk, ezért minden 10. megvásárolt bölcső után egyet egy olyan közösségnek ajánlunk fel, ahol ezt a leginkább hasznosulni látjuk, és ahol ezt örömmel fogadják.

Eddigi felajánlásainkról itt olvashatnak: Vándorbölcső mozgalom

A bölcső többféle, a Kárpát-medencében őshonos keményfa fajtából készül (tölgy, bükk, juhar, dió, kőris), alapterülete szolid (75x88cm), biztonságos, erős, masszív, de mégis modern lakásban is jól mutat. Felületkezeléséhez természetes olajokat használunk. Rendelhető natúr, dió és fehér színekben.

Kókuszmatraccal együtt kínáljuk, amely levehető, mosható és szárítógépben szárítható huzattal rendelkezik. Két gumis szélű lepedőt is adunk hozzá, amelyek hazai kötésűek és tiszta pamutból készülnek. Szereléshez szükséges szerszámot adunk az egységcsomaghoz.

A bölcső ára a matraccal, lepedőkkel: 98 ooo ft + áfa.

Az ár tartalmazza a kiszállítás költségét is (futárral vagy az Ágymesterek saját szállításában)

Vándorbölcső vásárlásának szándékát e-mailen kérjük jelezni: info@agymester.hu

Kérdéseiket e-mailen vagy telefonon is feltehetik (+36 3o 447 5612)

Egy bölcső elkészítésének ideje 4-6 hét.