+36 30 447 5612 info@agymester.hu

Vállalati Vándorbölcső program

A talpas, ringó fabölcső használata ismét divatossá vált, kicsit a mi munkánknak is köszönhetően. Olyan hagyományos, de mégis modern és praktikus bölcsőformát terveztünk, amely feladatát, az újszülött elringatását, megnyugtatását tökéletesen és biztonságosan ellátja. Mégsem foglal sok helyet, könnyen és sokszor szétszedhető, újra összeszerelhető. Így félévente örömmel és egyszerűen cserél gazdát, ezért sokszor vándorbölcsőknek is hívják őket.

A hazai vállalatok és szervezetek családbarát működését támogató termékeink a vándorbölcsők. Kedves, szép, masszív, biztonságos és igazi fa talpas bölcsők, amelyek a programba bekapcsolódó szervezetek tulajdonába kerülnek, és évtizedekig vándorolhatnak családról családra, mindig éppen oda, ahol gyermek született.

Jót tesz a babának, anyának, apának, ezért a saját munkatársai számára bölcsőt vásárló vállalatoknak is. A visszajelzések alapján a cégek fiatal, családos munkavállalói körében ez az egyik legnépszerűbb belső CSR program.

Eddigi nagyobb partnereink az Egis, a Hungaropharma, a Tesco, az Agrárminisztérium, civil partnerünk a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Cégünk eddig több mint 70 bölcsőt adományozott különböző magyar közösségeknek határon innen és túl. Célunk, hogy ezt a szép hagyományt tovább folytassuk, ezért minden 10. megvásárolt bölcső után egyet egy olyan közösségnek ajánlunk fel, ahol ezt a leginkább hasznosulni látjuk, és ahol ezt örömmel fogadják.

Eddigi felajánlásainkról itt olvashatnak: Vándorbölcső mozgalom

A bölcső többféle, a Kárpát-medencében őshonos keményfa fajtából készül (tölgy, bükk, juhar, dió, kőris), alapterülete szolid (75x88cm), biztonságos, erős, masszív, de mégis modern lakásban is jól mutat. Felületkezeléséhez természetes olajokat használunk. Rendelhető natúr, dió és fehér színekben.
Kókuszmatraccal együtt kínáljuk, amely levehető, mosható és szárítógépben szárítható huzattal rendelkezik. Két gumis szélű lepedőt is adunk hozzá, amelyek hazai kötésűek és tiszta pamutból készülnek. Szereléshez szükséges szerszámot adunk az egységcsomaghoz.

A vállalati vándorbölcső program belső dokumentációjához szükséges iratokat is biztosítjuk (szívességi használatról szóló szerződés minta).

Az ár tartalmazza a kiszállítás költségét is (futárral vagy az Ágymesterek saját szállításában)

A bölcső ára kompletten, azaz bölcső, matrac, lepedők, dokumentáció: 158 ooo ft.

Vándorbölcső vásárlásának szándékát e-mailen kérjük jelezni: info@agymester.hu

Kérdéseiket e-mailen vagy telefonon is feltehetik (+36 3o 447 5612)

Egy bölcső elkészítésének ideje 4-6 hét.